Social Buzz

Gjeni llojin e gjoksit tuaj dhe zbuloni reçipetat që bëjnë për ju

Shkruar nga Anabel

21 Maj 2020

Gjeni llojin e gjoksit tuaj dhe zbuloni reçipetat që bëjnë

Të gjitha e dimë që gjoksi nuk ka madhësi të njëjtë, por a dini se cili nga 7 llojet është tuaji? Përveçse do të zbuloni diçka të re rreth vetes, do të mësoni nëse keni veshur apo jo sutjenat që janë bërë për ju.

Shpesh ankohemi apo zhgënjehemi nga blerjet e reçipetave, thjesht sepse nuk dimë cilat janë bërë për formën tonë të gjoksit.

Gjeni llojin e gjoksit tuaj dhe zbuloni reçipetat që bëjnë

1. Gjoksi i ndarë!

Pak hapësirë në mes dhe gjoks që tenton drejt anëve. Ju duhen sutjenat T-shirt, për t’ju dhënë një formë më të mbledhur.

Gjeni llojin e gjoksit tuaj dhe zbuloni reçipetat që bëjnë

2. Gjoksi “motrat e ndara”

Ky lloj gjoksi është pak i plotë se gjoksi më sipër, por sërish ka hapësirë midis. Reçipeta me mbushje që ndihmojnë gjoksin të jetë më i ngritur.

Gjeni llojin e gjoksit tuaj dhe zbuloni reçipetat që bëjnë

3. I vogël sipër, i madh poshtë

Ju duhen këto reçipeta për t’i dhënë një formë të plotë gjithë krahërorit.

Gjeni llojin e gjoksit tuaj dhe zbuloni reçipetat që bëjnë

4. Gjoks  rrethor dhe njësoj i madh nga të gjitha anët.

S’ju duhen sutjena me mbushje, mjafton diçka e lehtë, dantellë për të zbuluar asetet tuaja të çmuara.

Gjeni llojin e gjoksit tuaj dhe zbuloni reçipetat që bëjnë

5. Petite

Ose gjoksi i vockël.

Gjeni llojin e gjoksit tuaj dhe zbuloni reçipetat që bëjnë

6. Gjoksi; motra, por jo binjake

Gjoksi nuk ka të njëjtën madhësi dhe formë.

Gjeni llojin e gjoksit tuaj dhe zbuloni reçipetat që bëjnë

7. Gjoksi pikëloti!

Nëse ekziston diçka si “gjoksi normal” do të ishte ky. Formë e plotë dhe simetrike.

Burimi: Bright Side

MOS I HUMBISNI