Celebrity Style

Stilistët e yjeve tregojnë xhinset e çuditshme që duhet të provoni

Shkruar nga Anabel

21 Maj 2020

Stilistët e yjeve tregojnë xhinset e çuditshme që duhet

Të quash xhinset e çuditshme është e çuditshme ndaj lind pyetja se çfarë nënkuptojnë stilistët e personazheve të njohur me togfjalëshin “xhinse të çuditshme?”. Uh, sa shumë herë lexuam "e çuditshme". Zbulojeni në vijim.

Erica Cloud
Ka bashkëpunuar me: Kacey Musgraves, Awkwafina, D'arcy Carden dhe Zooey Deschanel.
Çfarë sugjeron:
Stilistët e yjeve tregojnë xhinset e çuditshme që duhet

Christina Pacelli
Ka bashkëpunuar me: Laverne Cox, Nina Dobrev, Britney Young dhe Danielle Brooks.
Çfarë sugjeron:
Stilistët e yjeve tregojnë xhinset e çuditshme që duhet

Kirsty Stewart
Ka bashkëpunuar me: Patricia Manfield, Rochelle Humes dhe Anna Friel.
Çfarë sugjeron:
Stilistët e yjeve tregojnë xhinset e çuditshme që duhet

Andrew Gelwicks
Ka bashkëpunuar me: Catherine O'Hara, Delilah Belle Hamlin, Ryan Jamaal Swain dhe Ava Michelle.
Çfarë sugjeron:
Stilistët e yjeve tregojnë xhinset e çuditshme që duhet

Krista Roser
Ka bashkëpunuar me: Florida Georgia Line dhe Kelsea Ballerini.
Çfarë sugjeron:
Stilistët e yjeve tregojnë xhinset e çuditshme që duhet

Sarah Slutsky
Ka bashkëpunuar me: Maya Hawke, Emma Watson, Elizabeth Olsen dhe Cynthia Erivo.
Çfarë sugjeron:

Stilistët e yjeve tregojnë xhinset e çuditshme që duhet

Courtney Mays
Ka bashkëpunuar me: Chris Paul, Blake Griffin dhe Kevin Love.
Çfarë sugjeron:
Stilistët e yjeve tregojnë xhinset e çuditshme që duhet

Burimi: InStyle

MOS I HUMBISNI