Flokët

Modeli i ri i flokëve të Lorit na riktheu pas në vitet ‘90

Shkruar nga Anabel

20 Maj 2020

Modeli i ri i flokëve të Lorit na riktheu pas në vitet ‘90

Seriali i preferuar i Lori Hoxhës është sitcom-i “Friends”, që do të thotë se nuk është çudi që në prerjen e re të flokëve u frymëzua nga Rachel Green (Jennifer Aniston). Siç mund ta shihni, flokët janë në gjatësinë e supeve dhe majat e kthyera në formë të çrregullt për të krijuar prerjen e famshme në vitet ’90, e cila sot njihet si “prerja Rachel” dhe ka frymëzuar disa personazhe të njohur, si Selena Gomez, Hailey Bieber, Jennifer Lopez etj.

Modeli i ri i flokëve të Lorit na riktheu pas në vitet ‘90

Modeli origjinal duket kështu:

Modeli i ri i flokëve të Lorit na riktheu pas në vitet ‘90

Sigurisht që me kalimin e kohës prerja Rachel është përshtatur, por në thelb mbetet e njëjta: gjatësi mesatare flokësh dhe maja të kthyera.

Modeli i ri i flokëve të Lorit na riktheu pas në vitet ‘90
Rosie Huntington-Whiteley
Modeli i ri i flokëve të Lorit na riktheu pas në vitet ‘90
Jennifer Lopez
Modeli i ri i flokëve të Lorit na riktheu pas në vitet ‘90
Sofia Richie
Modeli i ri i flokëve të Lorit na riktheu pas në vitet ‘90
Selena Gomez
Modeli i ri i flokëve të Lorit na riktheu pas në vitet ‘90
Hailey Bieber

MOS I HUMBISNI