Celebrity

Këngëtarja flet për herë të parë: ‘Kam birësuar dy djem’

Shkruar nga Anabel

20 Maj 2020

Këngëtarja flet për herë të parë: ‘Kam

Në një intervistë për “The Morning Mash Up”, Sia tregoi për herë të parë që vitin e kaluar birësoi dy djem, asokohe 18 vjeç, të cilët ishin duke u shkëputur nga kujdesi social i shtetit.

Ajo shtoi se të djemtë po përballen me sfidat e karantinimit në mes të pandemisë. “E kanë të vështirë, njëri më shumë se tjetri. Por po merren me gjëra që u bëjnë mirë. Janë shumë përkrahës. Po merren me disa gjëra edukuese që i ndihmojnë.”

Në një profil për Diplo-n të realizuar nga GQ, Sia u shpreh se ka vendosur të jetë beqare gjatë gjithë jetës. “Këtë vit i dërgova një mesazh Diplo-s,” tha ajo. “I thashë që ai ishte një nga pesë njerëzit nga të cilët tërhiqesha seksualisht, kështu që duke qenë se unë do të jem beqare gjatë gjithë jetës dhe nuk jam e interesuar për një marrëdhënie, nëse ta ka qejfi thjesht për seks, më thuaj.” Megjithatë shtoi se përpiqen të ruajnë një raport normal, për shkak se nuk duan që të rrezikojnë bashkëpunimin e tyre prej kohësh.

Këngëtarja flet për herë të parë: ‘Kam
Diplo dhe Sia

MOS I HUMBISNI