Sex

Këtu zbulon nëse seksi me partnerin/en të shijon apo jo

Shkruar nga Anabel

20 Maj 2020

Këtu zbulon nëse seksi me partnerin/en të shijon apo jo

Nëse shumica e shenjave më poshtë ju thotë diçka, nuk po e shijoni dhe aq sa mendoni seksin me partnerin. Ndoshta mund të keni nevojë të ndryshoni diçka për ta përmirësuar, ose thjesht të bindeni që ka ardhur koha t'i jepni fund! 

#1.

Ti gjithmonë "ke diçka për të bërë" sa herë që partneri yt kërkon pak intimitet.

#2.

Ti fantazon për dikë tjetër gjatë kohës që bën seks me të.

#3.

Në fakt, ti ke qenë me dikë tjetër prandaj seksi me partneren/in s'të pëlqen më.

#4.

Të duket sikur seksi është shndërruar në punë për t'u bërë.

#5.

Ai/Ajo është gjithmonë i pari që merr inisiativën.

#6.

Nuk ndihesh kurrë komode gjatë aktit.

#7.

Pas seksit të lind gjithnjë ndjesia e zhgënjimit

#8.

Ti je e mendimit se ka vetëm një mënyrë të caktuar për të bërë seks

Burimi: Bustle

 

MOS I HUMBISNI