QUIZ

Quiz-i i mëngjesit: Gjeni objektin e fshehur në foto

Shkruar nga Anabel

19 Maj 2020

Quiz-i i mëngjesit: Gjeni objektin e fshehur në foto

Teksa shijoni kafen e mëngjesit (më në fund në lokal), zhdërvjellsoni pak mendjen me quiz-in që në dukje, ngjan i thjeshtë. Në foton më poshtë ndodhet një detaj i fshehtë që duhet ta gjeni ju. Në puzzle-in e mbushur me peshq, ndodhet një peshk i vogël i artë, ndryshe nga të tjerët që janë me vija të bardha.

E gjeni dot ku fshihet?

Quiz-i i mëngjesit: Gjeni objektin e fshehur në foto

Po jua kujtojmë sërish, bëhet fjalë për një peshk të artë pa vija.

E patë? 

Quiz-i i mëngjesit: Gjeni objektin e fshehur në foto

Nëse jo, përpiquni dhe njëherë. 

Quiz-i i mëngjesit: Gjeni objektin e fshehur në foto

Po ju japim një ndihmë të vogël. Peshku ndodhet pranë bimës ngjyrë lejla.

Nëse ende nuk e gjetët, urdhëroni.

Quiz-i i mëngjesit: Gjeni objektin e fshehur në foto

Përshtatur nga Business Insider

MOS I HUMBISNI