Sex

10 gjëra që do t’ju përmirësojnë jetën seksuale

Shkruar nga Anabel

15 Maj 2020

10 gjëra që do t’ju përmirësojnë jetën

1.

Për çiftet me axhenda të ngarkuara: Në vend që të prisni momentin perfekt, përcaktoni një kohë të ditës që të keni intimitetin tuaj.

2.

Qëndroni në shtëpi pa rroba.

3.

Mos u ndjeni të detyruar që të ketë intimitet, thjesht dëgjoni instiktet tuaja seksuale.

4.

Nxiteni partnerin që të jetë ai nismëtar për të kryer marrëdhënie.

5.

Dorëzojuni mendimeve seksuale në mes të ditës. Përdorni mendjen për t’u ndier seksi dhe do të rrisni dëshirën seksuale dhe intensitetin e saj.

6.

Bëhuni krijues kur duhet të gjeni kohë për njëri-tjetrin. Mos prisni patjetër darkën për të kryer marrëdhënie.

7.

Në vend që të prisni që trupi juaj të përgatitet seksualisht, provoni lubrifikuesit.

8.

Rrisni pasionin duke u bërë më agresive në shtrat.

9.

Mjaft u ndiet në siklet për trupin tuaj. Kur janë të eksituar njerëzit nuk duan t’ju dinë më për defektet.

10.

Nëse asgjë nuk po funksionon më, atëherë thjesht ju duhet një partner tjetër.

Burimi: Glamour

MOS I HUMBISNI