Thonjtë

Ky trend thonjsh është kaq i çuditshëm, sa nis edhe bëhet interesant

Shkruar nga Anabel

15 Maj 2020

Ky trend thonjsh është kaq i çuditshëm, sa nis edhe

Kur vajzat e grupit K-Pop Everglow u intevistuan nga Allure, thanë se forma e preferuar e thonjve është ajo si buzëkuq. “Unë mendoj se format e thonjve janë njësoj si gjatësia e flokëve të dikujt ose si vetullat. Me një ndryshim të vogël mund të ndryshoni krejtësisht pamjen,” tha për Allure Park Eunkyung, një estetiste në Korenë e Jugut.

Në Korenë e Jugut, forma e thonjve si buzëkuq është një nga më të preferuarat e momentit. Siç mund ta shihni në vijim, forma është e çuditshme, por në të njëjtën kohë interesante dhe duket këndshëm.

Ky trend thonjsh është kaq i çuditshëm, sa nis edhe

Ky trend thonjsh është kaq i çuditshëm, sa nis edhe

Ky trend thonjsh është kaq i çuditshëm, sa nis edhe

Ky trend thonjsh është kaq i çuditshëm, sa nis edhe