Shopping now!

Harrojini të ngushtat dhe njihuni me xhinset tuaja të reja

Shkruar nga Anabel

1 Maj 2020

Harrojini të ngushtat dhe njihuni me xhinset tuaja të reja

Xhinset janë ndoshta i vetmi element veshjeje që nuk kanë nevojë për prezantim. Edhe nëse nuk jeni fanse të tyre, sigurisht që ka një palë të tilla në garderobën tuaj, sepse është e pamundur të mos i veshësh. 

Mënyrat e kombinimeve janë me qindra, por çfarë ka rëndësi është të zgjidhni prerjen e duhur të xhinsit! Çfarë do të sjellë të re kjo verë? Trendin më të rehatshëm të xhinseve që mund të keni veshur ndonjëherë! Bel të lartë dhe prerje drejt, që nxjerr në pah më të mirën e siluetës suaj.

Harrojini të ngushtat dhe njihuni me xhinset tuaja të reja

Të përshtatshme për çdo orë apo stil veshje, xhinset e kësaj vere janë blerje e zgjuar, pasi përveçse do të kurseni para, do t'i keni për shumë gjatë me ju.

Harrojini të ngushtat dhe njihuni me xhinset tuaja të reja

Xhins mbi xhins

Harrojini të ngushtat dhe njihuni me xhinset tuaja të reja

Sigurisht, rripi është detaji që bën ndryshimin në çfarëdo lloj veshjeje.

Harrojini të ngushtat dhe njihuni me xhinset tuaja të reja

Xhinset e ngushta harrojini për pak. Gjerësia është në modë, por rehatia edhe më!

Harrojini të ngushtat dhe njihuni me xhinset tuaja të reja

Burimi: Who What Wear

MOS I HUMBISNI