Martesa

Ky çift tregon si është të martohesh në Zoom

Shkruar nga Anabel

27 Prill 2020

Ky çift tregon si është të martohesh në Zoom

Karantina është bërë shkak që shumë çifte të testojnë lidhjen e tyre, ca të tjerë të ndahen, e një pjesë tjetër të mos martohet dot. Disa i kanë shtyrë dasmat, ndërsa ca të tjerë janë përshtatur me situatën. Çiftet kanë filluar të martohen në mënyrë virtuale, përmes Zoom-it! 

Sapo New York njoftoi legalizimin e martesa përmes video-ve, Sayaka Fukuda dhe James Storr Broën ishin çifti i parë që vendosën të përfitonin nga ky ligj.

Si ishte të martohesh në Zoom?

Dyshja tha betimet tipike teksa qëndronin në sallon, në praninë e përfaqësuesit të bashkisë dhe shumë miqve që ndiqnin ceremoninë nga shtëpitë e tyre.

Ky çift tregon si është të martohesh në Zoom

"Familja jonë është e shpërndarë në Japoni, Angli, në USA dhe Itali. I telefonova të gjithë dhe i thashë se për pak orë do martohem. Kishim rreth 30-40 të ftuar."

Si u veshën të ftuarit?! 

Me këmishë dhe pantallonat e pizhamave poshtë, e ndërsa nusja me një fustan të bardhë të thjeshtë. Bënë gëzuar pas ceremonisë dhe sigurisht foto në distancë përmes Zoom-it! 

Çifti tha se ceremonia doli më mirë nga se e kishin parashikuar, por ishte e trishtë t'i kishin njerëzit e tyre aq larg në një ditë si kjo. Edhe për ta si për shumë çifte të tjerë, karantina ka qenë një test i fortë! 

"Nëse ja del të jetosh gjithë ditën e ngecur me partnerin në apartament, fitove!"

Prilli dhe maji janë zakonisht muajt më të ngarkuar për eventet e dasmave në New York, por situata atje ka bërë që të gjitha të pezullohen.

Përshtatur nga The Guardian