Top List

Çfarë zbulova për burrin gjatë karantinës

Shkruar nga Anabel

24 Prill 2020

Çfarë zbulova për burrin gjatë karantinës

1. Mora vesh që i dashuri im mendonte se gratë urinojnë nga vagina. Është thuajse 37 vjeç.

2. Gjatë izolimit kemi jetuar bashkë për të parë si do jetë në të ardhmen. E dija që i pëlqente të vinte vërdallë lakuriq, por tani kuptova që i pëlqen goxha të rrijë lakuriq.

3. Mora vesh se im shoq ngroh bukën në mikrovalë.

4. Mësova që im shoq nuk fik asnjë dritë sepse “ka akoma punë në atë dhomë.”

5. Ai psherëtin tërë kohës – pa ndonjë arsye specifike. Thjesht nxjerr më shumë ajër se zakonisht. Çdo ditë në orën 2 të drekës vë kokën në duar i dëshpëruar.

6. Mora vesh që burri di të bëjë flokët gërshet.

7. Im shoq nuk di të qërojë portokalle.

8. Burri im është lindur në vitin 1978 dhe sipas tij, muajin që vjen bën 43 dhe jo 42 vjeç. Duhet t’ia shpjegoja me laps dhe letër që ta kuptonte.

9. I dashuri im është shumë i zgjuar, por mendonte se balenat lëshojnë vezë edhe pse e di që janë gjitarë.

10. Pas katër vitesh bashkë, më në fund i pashë gishtat e këmbës dhe kuptova pse m’i kishte fshehur deri tani. Të tmerrshëm. Thonjtë ishin aq të trashë sa mund të thyejnë mprehësen.

Burimi: BuzzFeed

MOS I HUMBISNI