Hostel by Anabel

Gjithçka mund të ndodhë kur Megi, Viola dhe Ana janë në Milano!

Shkruar nga Anabel

23 Prill 2020

Gjithçka mund të ndodhë kur Megi, Viola dhe Ana janë

Aventura e vajzave të Hostel by Anabel në Itali vazhdon! Nëse në serinë e 5-të të "Si n'jetë" patë fillimin e vizitës së Megit, Violës dhe Anës në Milano, në serinë e ardhshme do të shihni shumë, po shumë gjëra të tjera.

Në videon përmbledhëse të episodit të 6-të, vajzat tashmë të orientura me Milanon janë gati për të dalë në mbrëmje. 

Gjithçka mund të ndodhë kur Megi, Viola dhe Ana janë

Ç'ndodh gjatë natës? Hmm, nuk e dimë, por të sigurt e kemi që Ana takon rastësisht dikë në bar dhe një njohje e re del në horizont. Si do të shkojë se dimë, por reagimi i Violës dhe Megit, diçka thotë.

Xhirot nëpër katedralen e famshme të Duomo-s, kërcimet nëpër sheshe, bisedat me italianët dhe turistët, dhe vrapi për të kapur metrotë e trenat...

Dhe sigurisht, një udhëtim tipik me gocat nuk shijohet po foto të bukura apo momente të sikletshme me faturën nëpër restorante. S'po themi asgjë më shumë, të tjerat i zbuloni të hënën në orën 21:00 në kanalin e YouTube Anabel Entertainment. 

Deri atëherë, ju që humbët serinë e pestë, mund ta shihni këtu.