Art & Libra

Gara e muzeve për objektin më të çuditshëm në koleksion

Shkruar nga Anabel

22 Prill 2020

Gara e muzeve për objektin më të çuditshëm në

Muzetë në Mbretërinë e Bashkuar dhe më gjerë, pas mbylljes për shkak të pandemisë, menduan të publikonin online disa nga artikujt më të frikshëm të koleksioneve të tyre.

Muzeu Yorkshire në Angli publikoi një tufë flokësh që janë marrë gjatë varrimit të një gruaje romake.

Muzeu Deutsches Historisches në Berlin shpërndau një maskë që përdorej kundër malarjes.

Natural Sciences në Skoci shpërndau këtë “sirenë”.

Muzeu i Lodrave Penshurst Place në Angli publikoi një arush jo dhe aq të zakontë.

Të tjera objekte i gjeni në këtë hashtag: CreepiestObject

MOS I HUMBISNI