Fletore Kinemaje

Në këto filma, aktorët kanë bërë seks vërtetë!

Shkruar nga Anabel

14 Prill 2020

Në këto filma, aktorët kanë bërë seks

Këto skena seksi ju janë dukur shumë origjinale, sepse ashtu janë! Në listën e filmave më poshtë, aktorët kanë bërë seks të vërtetë! Nëse s'po gjenit si ta kalonit mbrëmjen, hidhini një sy!

1. Love (2015)

Në këto filma, aktorët kanë bërë seks

Ky film përman një numër të konsiderueshëm skenash seksi të pasimuluara, duke përfshirë një treshe dhe një orgji. Filmi flet për një çift disfunksional dhe historia e tyre tregohet me kthime pas në kohë. Debutoi në Festivalin e Filmit në Kanë.

2.9 songs (2004)

Në këto filma, aktorët kanë bërë seks

Filmi, në pak fjalë, flet për një çift që shkon nëpër koncerte të Franz Ferdinand e The Dandy Warhols. Nga koncerti në koncert, bëjnë shumë seks bashkë. Gjithçka është e vërtetë.

3. The Idiots (1998)

Në këto filma, aktorët kanë bërë seks

Në këtë film ju nuk do të mundni të shihni fytyrat e aktorëve, por ka skena tek të cilat do ta kuptoni që seksi është më shumë se i vërtetë.

4.The Brown Bunny (2003)

Në këto filma, aktorët kanë bërë seks

Kur The Brown Bunny doli në kinema në vitin 2003, njerëzit s’pushonin dot së foluri për skenën e seksit oral mes Vincent Gallo dhe Chloë Sevigny. Theu gjithë tabutë dhe mbetet një prej skenave më të famshme të seksit të pasimuluar në kinematografi.

5.Intimacy (2001)

Në këto filma, aktorët kanë bërë seks

Një burrë bie në dashuri me gruan me të cilën bënte seks rastësor. Me kalimin e kohës, ai kupton që ajo është e martuar dhe s’ka ndërmend të divorcohet për të. Skenat e seksit janë të vërteta dhe kjo është goxha e rrallë për një film të famshëm që fitoi Best Film në Festivalin e Filmit në Berlin.

Burimi: Decider

MOS I HUMBISNI