Historia Ime

Kam ndjenja për kunatin dhe jemi izoluar bashkë. Si t’i jap fund kësaj situate?

Shkruar nga Anabel

14 Prill 2020

Kam ndjenja për kunatin dhe jemi izoluar bashkë. Si t’i jap fund

“Prej koronavirusit, po qëndroj në shtëpinë e mamit tim që s’jeton më bashkë me burrin, vëllain e tij me gruan dhe fëmijët tanë. Na u duk një ide e mirë sepse mund të ndajmë punët dhe mund të kujdesemi bashkarisht për fëmijët (dy prej nesh punojnë me kohë të plotë nga shtëpia). Por situata është bërë e sikletshme sepse kunati më tërheq shumë. Shpresoja që kjo ndjenjë do të zbehej, por thjesht është përkeqësuar dhe gjatë këtyre javëve kam kuptuar se edhe ai ka ndjenja për mua.

Unë dhe bashkëshorti im bëjmë seks shumë rrallë si pasojë e mungesës së interesit nga ana e tij që kur linda për herë të dytë. Kam frikë mos ndodh diçka mes meje dhe kunatit ose mos të tjerët e kuptojnë energjinë mes nesh. Si t’i jap fund kësaj ndjenje?”

Nga një grua anonime për The Guardian