Celebrity

Edhe supermodelet kanë burra që s’i ndihmojnë në shtëpi

Shkruar nga Anabel

9 Prill 2020

Edhe supermodelet kanë burra që s’i ndihmojnë në

Tom Brady, atlet, sipërmarrës dhe autor, është një nga njerëzit më të paguar në sport, me pasuri që kap vlerën e 27 milionë dollarëve.

Edhe pse ka pasur sukses në fushën e futbollit dhe jashtë saj, 42-vjeçarit i është dashur të përshtasë balancën mes punës dhe shtëpisë për të ndihmuar bashkëshorten e tij, supermodelen Gisele Bundchen.

Në një intervistë me Howard Stern, Brad tregoi se para dy vitesh gruaja i shkruajti një letër ku shprehu pakënaqësinë e saj në martesë dhe i kërkoi t’i përkushtohej më shumë jetës familjare.

“Sipas saj, nuk po bëja pjesën time në familje,” tha ylli i futbollit amerikan. “Luaja futboll gjithë sezonin, ndërsa ajo kujdesej për shtëpinë. Kur mbaronte sezoni, i përkushtohesha biznesit dhe trajnimeve. Ndërsa ajo priste që t’i vinte rradha shtëpisë, fëmijëve.”

Brady shpjegon se kjo ndarje e pabarabartë e përgjegjësive shtëpiake shkaktoi një problem madhor në martesën e tyre. “Duhet të kontrolloja veten sepse edhe ajo ka ëndrra që do t’i bëjë realitet,” tha ai.

Problemi i Gisele Bundchen është problemi i shumicës së grave që mesatarisht bëjnë trefishin e punëve shtëpiake në krahasim me burrat.

Për fat të mirë, Gisele gjeti zgjidhje me një letër. Po ju, ç’keni në plan?

Burimi: CNBC

MOS I HUMBISNI