Keshilla Arredimi

Një guidë e thjeshtë: Si ta bësh dhomën e gjumit të duket ndryshe

Shkruar nga Anabel

8 Prill 2020

Një guidë e thjeshtë: Si ta bësh dhomën e gjumit

Gjatë këtyre ditëve të vetë-izolimit për ruajtjen e distancës sociale si pasojë e Covid-19, me gjasë dhoma e gjumit ndodh që të jetë edhe dhoma ku ti rri, ha, pi, lexon, mëson, komunikon në Zoom, punon, ndjek mësimin online e kështu me radhë. Për t’i dhënë një tjetër pamje dhomës së gjumit ndiqni guidën e thjeshtë në vijim.

Vendosni një bimë të gjelbër – i jep dhomës një tjetër pamje dhe ju bën njeri më të përgjegjshëm. Kujdesi ndaj luleve është përgjegjësi më vete!

Një guidë e thjeshtë: Si ta bësh dhomën e gjumit

Vendosni një pasqyrë – por mos bëni shumë selfie.

Një guidë e thjeshtë: Si ta bësh dhomën e gjumit

Vendosni një pikturë – nëse nuk keni buxhet mjaftueshëm, besojini talentit tuaj.

Një guidë e thjeshtë: Si ta bësh dhomën e gjumit

Ndryshoni abazhurin – zgjidhni diçka…hm…jo fort të zakontë.

Një guidë e thjeshtë: Si ta bësh dhomën e gjumit

Ndryshoni vendin e mobiljeve.

Një guidë e thjeshtë: Si ta bësh dhomën e gjumit

Shtroni një qilim.

Një guidë e thjeshtë: Si ta bësh dhomën e gjumit

Një sipërfaqe besojani aksesorëve.

Një guidë e thjeshtë: Si ta bësh dhomën e gjumit

Vendosni jastëk me printe se qëndisje.

Një guidë e thjeshtë: Si ta bësh dhomën e gjumit

P.S. Rregulloni krevatin dhe pastroni.

Një guidë e thjeshtë: Si ta bësh dhomën e gjumit

- Përshtatur nga Cosmopolitan

MOS I HUMBISNI