High Tech

Facebook prezanton një aplikacion të ri, vetëm për çiftet

Shkruar nga Anabel

8 Prill 2020

Facebook prezanton një aplikacion të ri, vetëm për

Facebook prezantoi së fundmi një apliacion të ri, të quajtur Tuned, i cili u lejon çifteve të bisedojnë, të shkëmbejnë foto, muzikë etj.

Aplikacioni, i cili për momentin është i disponueshëm vetëm në App Store në Kanada dhe Shtetet e Bashkuara, u krijua nga një ekip i vogël brenda kompanisë, i quajtur New Product Experimentation (NPE). Ekipi ka për qëllim të krijojë platfoma sociale nga e para.

Facebook prezanton një aplikacion të ri, vetëm për

NPE e përshkroi aplikacionin si një “hapësië private ku ti dhe gjysma jote mund të ndiheni vetvetja”.

Aplikacioni Tuned padyshim ka mbërritur në kohën e duhur pasi shumë çifte e gjejnë veten të mbyllur brenda shtëpisë për shkak të vetë-izolimit si pasojë e Covid-19, megjithatë siç ndodh zakonisht me të gjitha aplikacionet eksperimentale, Tuned do të duhet të testohet fillimisht.

Burimi: Reuters

MOS I HUMBISNI