Top List

Gënjeshtrat më të pamëshirshme të shqiptarëve për 1 prill

Shkruar nga Anabel

1 Prill 2020

Gënjeshtrat më të pamëshirshme të shqiptarëve

Këtë vit Dita e Gënjeshtrave është anulluar, por jo të gjithë e dinin. Këta fatkeqë ose e vuajtën ose bënë të tjerët të vuajnë. Përgjigjet u dërguan në faqen tonë në Instagram, @anabel_media.

1. Shefi na tha se do na rriste rrogën

2. Më thanë ra tërmet. Alarmova të shtëpisë kot.

3. Më tha që do ndahemi në një të natës dhe pasi qava, më mori në telefon dhe më uroi 1 prillin.

4. Më tha një shoqe që do hidhej nga pallati nëse unë nuk shkoja ta takoja.

5.  Gënjeva komshiun, i thashë që djalin ia kishin shtypur me makinë. Për pak sa s’vdiq.

6. Më thanë që shkolla do shtyhej deri në fund të korrikut.

7. Burri më tha që kishte marrë vesh se kishte një fëmijë një vjeç me dikë tjetër. Ne kemi pesë vjet bashkë.

8. Më tha kushërira që një tjetër kushërirë që jeton në Itali kishte dalë me Covid-10 bashkë me bebin.

9. Që më ka vdekur babi. Ishte gënjeshtra më idjote dhe më e tmerrshme.

10. E mora gjyshin me privat në telefon dhe i thashë kam marrë lekë nga pensioni jot. U çmend.

11. I thashë mamit që u ndava nga i fejuari.

12. I thashë të dashurit që jam e martuar.

MOS I HUMBISNI