Showbiz dhe TV

Në vetë-izolim: Postimet më të mira dhe më të këqija të VIP-ave shqiptarë

Shkruar nga Anabel

24 Mars 2020

Në vetë-izolim: Postimet më të mira dhe më të

Madonna tha se koronavirusi “nuk pyet nëse je i famshëm” dhe megjithëse u kritikua nga ndjekësit për mënyrën si zgjodhi të fliste për eksperiencën e saj në vetë-izolim, duhet thënë se qëndron ajo çfarë tha. Ashtu si gjithë të tjerët, edhe personazhet e famshëm u detyruan të qëndrojnë në shtëpi. Në vijim gjeni një përmbledhje me disa nga postimet e personazheve të njohur shqiptarë. Interesante, të çuditshme, argëtuese, të papërshtatshme etj., po jua lëmë juve në dorë ta vendosni.

Shpat Deda

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shpat Deda (@shpatdeda) on

Florian Agalliu

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by FlorianAgalliu (@florianagalliu) on

Capital T

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Capital T (@truekapo) on

Marsela Çibukaj

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marsela Çibukaj (@marselacibukaj) on

Megi Pojani, Dea Mishel Hoxha, Viola Gjoleka, Ana Haxhimali

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Megi Pojani © (@megipojani) on

Dea Mishel Hoxha

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dea Mishel (@deamichellee) on

Alberta Kamenica dhe Ernest Manaj

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by alberta kamenica (@jeteza) on

Gentian Zenelaj

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gentian Zenelaj (@gentianzenelaj) on

Venera Lumani dhe Lind Islami

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by VENERA (@veneralumani) on

Aulona Musta

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ne forme me Aulonen (@aulonamusta) on

Fatma Haxhialiu

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Fatma Haxhialiu (@sipas_fatmes) on

Arbana Osmani

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Arbana Osmani (@arbanao) on

Alketa Vejsiu

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ALKETA VEJSIU (@alketavejsiu) on

Ermal Mamaqi

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ermal Mamaqi (@ermalmamaqiofficial) on

Erblin Bajko

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Erblin Bajko (@airbajko) on

Bleona

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bleona (@bleona) on

Bes Kallaku

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bes Kallaku (@bes_kallaku) on

Florian Agalliu

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by FlorianAgalliu (@florianagalliu) on

Bes Kallaku

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bes Kallaku (@bes_kallaku) on

Getinjo

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JIMMY THE PRETTYMOTHERFUCKER (@getinjo) on

Robert Berisha

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Robert Berisha (@robertberishaofficial) on

Bonus:

MOS I HUMBISNI