Top List

Karantina i degdis të famshmit shqiptarë në TikTok

Shkruar nga Anabel

23 Mars 2020

Karantina i degdis të famshmit shqiptarë në TikTok

Mërzia është nëna e krijimtarisë, thonë. Dhe çfarë mund të të mërzisë më shumë se të jesh bllokuar në shtëpi, pa punë, pa hobi, pa njerëz të rinj. Pikërisht për këto arsye, karantina ka sjellë mes nesh një tufë kanalesh të reja në YouTube dhe kanale të vjetra që tani janë më aktive se kurrë. Gjithashtu, TikTok gëlon nga profile të reja. Ndoshta jo të gjithë kanë durim për të montuar video të gjata, por të kërcejnë para kamerës kanë.

Njihuni me Instagramin e ri, që sapo nisi të popullohet me emra të njohur.

Vetë të parë, Anabel Media

Jul Deda

Jona Spahiu

Enca

Kiara Tito

Alberta Kamenica

@jeteza_x

this is my favorite song

original sound - jeteza_x

Olti Curri

Visjan Ukcenaj

Flori Gjini

@florigjini6

##corona how to spend time, duet me with a mask! ##usa ##albania ##fy ##fypchallenge @deni_doku @kejli.doda @charlidamelio

Supalonely (feat. Gus Dapperton) - BENEE

Mbeten mister profilet e tjera me emra të njohur që s'dihet a janë zyrtare a jo.

MOS I HUMBISNI