Fletore Kinemaje

Izolimi s'është dhe aq i mërzitshëm me këtë listë filmash

Shkruar nga Anabel

21 Mars 2020

Izolimi s'është dhe aq i mërzitshëm me këtë

Lista është një miks! Klasikë, romantikë, komedi, "të lehtë" dhe nga ata që s'do t'i harroni kurrë. Zgjidhni sipas gjendjes suaj. Keni mjaftueshëm kohë për t'i parë të gjithë.

1."The Bridges of Madison County "

Izolimi s'është dhe aq i mërzitshëm me këtë

2. "10 Things i hate about you"

Izolimi s'është dhe aq i mërzitshëm me këtë

3. "Gone With The Wind"

Izolimi s'është dhe aq i mërzitshëm me këtë

4. "Clueless"

Izolimi s'është dhe aq i mërzitshëm me këtë

5. "Hoë to lose a guy in 10 days"

Izolimi s'është dhe aq i mërzitshëm me këtë

6. "Unfaithful (2002)"

Izolimi s'është dhe aq i mërzitshëm me këtë

7. "Bridesmaids"

Izolimi s'është dhe aq i mërzitshëm me këtë

8."Closer"

Izolimi s'është dhe aq i mërzitshëm me këtë

9. "The Parent Trap"

Izolimi s'është dhe aq i mërzitshëm me këtë

10. "Mulan"

Izolimi s'është dhe aq i mërzitshëm me këtë

11."Sleepless in Seattle"

Izolimi s'është dhe aq i mërzitshëm me këtë

12. "Legally Blonde"

Izolimi s'është dhe aq i mërzitshëm me këtë

MOS I HUMBISNI