Top List

Që të kaloni kohën: 40 lojërat e preferuara të shqiptarëve

Shkruar nga Anabel

15 Mars 2020

Që të kaloni kohën: 40 lojërat e preferuara të

1. Luajmë me letrat UNO.

Që të kaloni kohën: 40 lojërat e preferuara të

2. Ludo King

Që të kaloni kohën: 40 lojërat e preferuara të

3. Luajmë me pantomime.
4. Murlan
5. Nuk e kisha menduar kurrë që do mësoja shahun.

Që të kaloni kohën: 40 lojërat e preferuara të

6. Luaj shtet-qytet.

Që të kaloni kohën: 40 lojërat e preferuara të

7. Mos u nxeh dhe tavëll.

Që të kaloni kohën: 40 lojërat e preferuara të

8. Luaj “Call of Duty”

Që të kaloni kohën: 40 lojërat e preferuara të

9. Candy Crush
10. Puzzle

Që të kaloni kohën: 40 lojërat e preferuara të

11. Domino

Që të kaloni kohën: 40 lojërat e preferuara të

12. 1 kg oriz, numërojmë sa kokrra janë.
13. Monopoly

Që të kaloni kohën: 40 lojërat e preferuara të

14. Trival Pursuit

Që të kaloni kohën: 40 lojërat e preferuara të

15. Luajmë me mafia. Është loja më e bukur.
16. Hapa dollapa
17. Kam shkarkuar Coin Master.
18. Bowling me shishe uji.

Që të kaloni kohën: 40 lojërat e preferuara të

19. Vëllai im po mëson petët e byrekut.
20. Marrim topin e çunit dhe luajmë nëpër shtëpi. S’na është thyer ndonjë gjë deri tani.
21. Kush kap telekomandën i pari.

Që të kaloni kohën: 40 lojërat e preferuara të

22. Racing in Car 2

Që të kaloni kohën: 40 lojërat e preferuara të

23. Letra spathi.
24. 5 katësh.
25. Luajmë me "Gjej titullin e këngës".
26. Duolingo.

Që të kaloni kohën: 40 lojërat e preferuara të

27. Lojra me tapet me ngjyra ku vendosim duart dhe këmbët si na thotë kundërshtari.

Që të kaloni kohën: 40 lojërat e preferuara të

28. Bubble Struggle.

Që të kaloni kohën: 40 lojërat e preferuara të

29. Heads Up – një fjalë shfaqet në ekran dhe të shtëpisë duhet ta shpjegojnë me pantomime. (Heads Up mund të shkarkohet në telefon).

Që të kaloni kohën: 40 lojërat e preferuara të

30. Hajduti-Polici.
31. Kala dibrançe.
32. Jenga.

Që të kaloni kohën: 40 lojërat e preferuara të

33. Board Game "Spot it".

Që të kaloni kohën: 40 lojërat e preferuara të

34. Twister

Që të kaloni kohën: 40 lojërat e preferuara të

35. Luajmë me shishe, me dënime ose pyetje.
36. Luajmë me lego-t e çunit.

Që të kaloni kohën: 40 lojërat e preferuara të
37. Board games – taboo.

Që të kaloni kohën: 40 lojërat e preferuara të

38. Quixo

Që të kaloni kohën: 40 lojërat e preferuara të

39. Bëjmë flluska.
40. Ndërtoj objekte me plastelinë me gocën.

Sugjerime të ardhura te @anabel_media në Instagram.

MOS I HUMBISNI