Bota

24 foto shokuese para dhe pas koronavirusit

Shkruar nga Anabel

12 Mars 2020

24 foto shokuese para dhe pas koronavirusit

1. Qabeja në gusht të 2018-s:

24 foto shokuese para dhe pas koronavirusit

2. Qabeja më 6 mars:

24 foto shokuese para dhe pas koronavirusit

3. Sheshi i Shën Pjetrit në Vatikan gjatë lutjes më 19 janar:

24 foto shokuese para dhe pas koronavirusit

4. Sheshi i Shën Pjetrit dje:

24 foto shokuese para dhe pas koronavirusit

5. Tempulli Sensoji në Tokio prillin e shkuar:

24 foto shokuese para dhe pas koronavirusit

6. Tempulli pak ditë më parë:

24 foto shokuese para dhe pas koronavirusit

7. Sheshi i Shën Markut në Venecia qershorin e kaluar:

24 foto shokuese para dhe pas koronavirusit

8. Sheshi i Shën Markut sot në mëngjes:

24 foto shokuese para dhe pas koronavirusit

9. Bazilika e Shën Markut në qershor:

24 foto shokuese para dhe pas koronavirusit

10. Bazilika sot:

24 foto shokuese para dhe pas koronavirusit

11. Disneyland Resort në Hong Kong në gusht të 2015-s:

24 foto shokuese para dhe pas koronavirusit

12. Disneyland Resort këtë javë:

24 foto shokuese para dhe pas koronavirusit

13. Tokyo Disneyland më 28 shkurt:

24 foto shokuese para dhe pas koronavirusit

14. Tokyo Disneyland më 29 shkurt:

24 foto shokuese para dhe pas koronavirusit

15. Tokyo Dome gjatë vizitës së Papës nëntorin e shkuar:

24 foto shokuese para dhe pas koronavirusit

16. Tokyo Dome në fund të muajit të kaluar:

24 foto shokuese para dhe pas koronavirusit

17. Piazza del Duomo në tetor të 2017-s:

24 foto shokuese para dhe pas koronavirusit

18. Dhe tani:

24 foto shokuese para dhe pas koronavirusit

19. Sheshi Tiananmen në Pekin, në prill të 2013-s:

24 foto shokuese para dhe pas koronavirusit

20: Sheshi Tiananmen të shtunën e kaluar:

24 foto shokuese para dhe pas koronavirusit

21. Koloseu në prill të 2019-s:

24 foto shokuese para dhe pas koronavirusit

22. Koloseu të dielën e kaluar:

24 foto shokuese para dhe pas koronavirusit

23. Dhe së fundi, stacioni Qëndror i Neë York në një ditë normale:

24 foto shokuese para dhe pas koronavirusit

24. Stacioni pas pas orës shtatë mëngjesin e sotëm.


24 foto shokuese para dhe pas koronavirusit

MOS I HUMBISNI