Shopping now!

Çfarë duan të blejnë të gjithë fashionistat

Shkruar nga Anabel

29 Shkurt 2020

Çfarë duan të blejnë të gjithë fashionistat

Gjatë javëve të njëpasnjëshme të modës, fashionistat hijeshojnë rrugët e kryeqyteteve europiane veshur me trendet e të ardhmes. Stafi i Who What Wear analizoi plot 3000 foto dhe përpiloi këtë listë me veshjet dhe aksesorët më në zë të momentit që do të gjejnë rrugën drejt njerëzve të thjeshtë shumë shpejt.

Ja çfarë duan të blejnë fashionistat dhe me shumë mundësi, ju.

Xhaketa Nanushka Cancun

Çfarë duan të blejnë të gjithë fashionistat

Çfarë duan të blejnë të gjithë fashionistat

Çanta Boëling nga Prada

Çfarë duan të blejnë të gjithë fashionistat

Çfarë duan të blejnë të gjithë fashionistat

Sandalet Bottega Veneta

Çfarë duan të blejnë të gjithë fashionistat

Çfarë duan të blejnë të gjithë fashionistat

Çanta Rachel nga By FAR

Çfarë duan të blejnë të gjithë fashionistat

Çfarë duan të blejnë të gjithë fashionistat

Çanta Cassette Intrecciato nga Bottega Veneta

Çfarë duan të blejnë të gjithë fashionistat

Çfarë duan të blejnë të gjithë fashionistat

Jaka Sea Zippy Eyelet

Çfarë duan të blejnë të gjithë fashionistat

Çfarë duan të blejnë të gjithë fashionistat

Çanta Prada Re-Issue Nylon

Çfarë duan të blejnë të gjithë fashionistat

Çfarë duan të blejnë të gjithë fashionistat

MOS I HUMBISNI