Top List

Çfarë është më seksi se një burrë që kujdeset për fëmijët

Shkruar nga Anabel

24 Shkurt 2020

Çfarë është më seksi se një burrë që

Lorik Cana, talent i jashtëzakonshëm në futboll, bamirës, burrë familjar, seks simbol etj. etj. bën pazaret dhe e mban të bijën e sapolindur në gjoks. Çfarë mund të jetë më seksi se sa një burrë mashkullor që kujdeset për fëmijët? Me pak fjalë, thuajse asgjë.

Dhe është vërtetuar me dhjetëra e dhjetëra herë. Personazhe të famshëm në Hollywood, të njohur për bukurinë a trupat, janë bërë më tërheqës në sytë tanë kur janë fotografuar me të vegjlit në gjoks.

John Legend

Çfarë është më seksi se një burrë që

Brad Pitt

Çfarë është më seksi se një burrë që

Liev Schreiber

Çfarë është më seksi se një burrë që

Çfarë është më seksi se një burrë që

Chris Hemsworth

Çfarë është më seksi se një burrë që

Kevin Hart

Çfarë është më seksi se një burrë që

Daniel Craig

Çfarë është më seksi se një burrë që

Orlando Bloom

Çfarë është më seksi se një burrë që

Channing Tatum

Çfarë është më seksi se një burrë që

Christopher Jarecki

Çfarë është më seksi se një burrë që

Cam Gigandet

Çfarë është më seksi se një burrë që

MOS I HUMBISNI