Java e Modës

Brenda sfilatës së Giorgio Armani të mbajtur në një sallë bosh

Shkruar nga Anabel

24 Shkurt 2020

Brenda sfilatës së Giorgio Armani të mbajtur në një

Ndryshe nga herët e tjera, ku sallat e shfaqjes së Giorgio Armani-t gëlojnë nga të pranishmit, adhurues së modës, këtë herë shfaqja e koleksionit për gra Vjeshtë-Dimër 2020-2021 u mbajt në një sallë bosh. Për shkak të gjendjes së shkaktuar nga përhapja e koronavirusit në Itali, Armani mori këtë vendim.

Në koleksion ranë në sy përdorimi i copave të kadifenjta dhe printeve me ngjyra të forta.

Shfaqja u mbyll me tingujt e “On a Theme of Paganini” e kompozitorit rus Sergei Rachmaninoff. Më pas parakaluan 12 modele kineze të veshura me koleksionin Armani Spring Privé 2009-2019, të gjitha të frymëzuara nga Kina – si një shenjë solidariteti.

Brenda sfilatës së Giorgio Armani të mbajtur në një

Brenda sfilatës së Giorgio Armani të mbajtur në një

Brenda sfilatës së Giorgio Armani të mbajtur në një

Brenda sfilatës së Giorgio Armani të mbajtur në një

Brenda sfilatës së Giorgio Armani të mbajtur në një

Brenda sfilatës së Giorgio Armani të mbajtur në një

Brenda sfilatës së Giorgio Armani të mbajtur në një

Brenda sfilatës së Giorgio Armani të mbajtur në një

Brenda sfilatës së Giorgio Armani të mbajtur në një

Brenda sfilatës së Giorgio Armani të mbajtur në një

Brenda sfilatës së Giorgio Armani të mbajtur në një

Brenda sfilatës së Giorgio Armani të mbajtur në një

Brenda sfilatës së Giorgio Armani të mbajtur në një

Brenda sfilatës së Giorgio Armani të mbajtur në një

Brenda sfilatës së Giorgio Armani të mbajtur në një

Brenda sfilatës së Giorgio Armani të mbajtur në një

Brenda sfilatës së Giorgio Armani të mbajtur në një

Brenda sfilatës së Giorgio Armani të mbajtur në një

MOS I HUMBISNI