Showbiz dhe TV

Gjiko dhe Elita ishin me fat: Bebi u rregulloi jetën intime

Shkruar nga Anabel

22 Shkurt 2020

Gjiko dhe Elita ishin me fat: Bebi u rregulloi jetën intime

Duke qenë se kalojmë një të tretën e ditës në internet, na rastis të lexojmë me dhjetëra artikuj në ditë për seksin. Dhe në informacionin që kemi mbledhur, është e rrallë, shumë e rrallë, që një bebe të përmirësojë jetën seksuale. Prandaj Gjiko dhe Elita janë të veçantë.

Në një intervistë për Prive, andej nga dhjetë sekondat e fundit, Elitës iu bë pyetja që nuk priste: “A ju ka penalizuar të qenit prind në pjesën intime?”

“Veç e ka ndreq,” tha ajo duke qeshur pasi i hodhi një vështrim gazetarit.

Zëri festoi ditëlindjen e parë pak ditë më parë, kështu që s’ka kaluar shumë kohë që nga ditët e vështira të paslindjes. Të paktën 83% e grave përjetojnë vështirësi me jetën seksuale tre muajt e parë pas lindjes dhe kjo përqindje vjen duke rënë me kalimin e kohës. Elita është tek ajo 13% me fat.

MOS I HUMBISNI