Top List

15 foto të shkëlqyera të Rihanna-s

Shkruar nga Anabel

21 Shkurt 2020

15 foto të shkëlqyera të Rihanna-s

Dje, engjëlli i rënë nga qielli, Robyn Rihanna Fenty, festoi ditëlindjen e 32-të. Për thuajse dy dekada, ajo ka ndërtuar një perandori, si fillim me muzikën dhe së fundi me sipërmarrjet në modë, bukurie dhe të brendshme. Të tridhjetat e gjetën më të suksesshme se kurrë.

Prej goxha kohësh, Rihanna është larguar nga muzika, por ka gjetur kohë të publikojë një libër me foto, të ndahet nga i dashuri miliarder dhe të mos publikojë albumin e ri. Sidoqoftë, është një nga ikonat më të mëdha të shekullit 21 dhe për këtë arsye, përpiluam këtë listë fotosh të shkëlqyera, realizuar përgjatë dekadave të fundit.

Përdorini për ide veshjesh, për frymëzim, pozitivitet apo si ëallpaper në telefon.

15 foto të shkëlqyera të Rihanna-s

15 foto të shkëlqyera të Rihanna-s

15 foto të shkëlqyera të Rihanna-s

15 foto të shkëlqyera të Rihanna-s

15 foto të shkëlqyera të Rihanna-s

15 foto të shkëlqyera të Rihanna-s

15 foto të shkëlqyera të Rihanna-s

15 foto të shkëlqyera të Rihanna-s

15 foto të shkëlqyera të Rihanna-s

15 foto të shkëlqyera të Rihanna-s

15 foto të shkëlqyera të Rihanna-s

15 foto të shkëlqyera të Rihanna-s