Thonjtë

10 ide origjinale për thonj katrorë

Shkruar nga Anabel

20 Shkurt 2020

10 ide origjinale për thonj katrorë

Ka dy lloje njerëzish në botë: Ata që i duan thonjtë me njëfarë maje dhe pikë. Dhe ata që i duan thonjtë katrorë dhe pikë. Secili ka të drejtë, sigurisht, por ky artikull është vetëm për fansat e formës klasike.Të tjerëve do u vijë rradha një ditë.

1. Lule dhe pak ngjyrë

 
 
 
 
 
Vieë this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hang Nguyen aka Moon (@thehangedit) on

2. Art abstrakt

 
 
 
 
 
Vieë this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NAILDIT (@nailditbyalyssa) on

3. Thonj saten

 
 
 
 
 
Vieë this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Betina R. Goldstein (@betina_goldstein) on

4. Katrorë në oval

 
 
 
 
 
Vieë this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chelsea King (@chelseaqueen) on

5. Si kurriz breshke

 
 
 
 
 
Vieë this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by AKIKO Nails • NYC (@akikonails_nyc) on

6. Thonj të frymëzuar nga Picasso

 
 
 
 
 
Vieë this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hang Nguyen aka Moon (@thehangedit) on

7. Thonj si pranvera

 
 
 
 
 
Vieë this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Naomi Yasuda (@naominailsnyc) on

8. Neon

 
 
 
 
 
Vieë this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hang Nguyen aka Moon (@thehangedit) on

9. Galaksi

 
 
 
 
 
Vieë this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by (@joymanicure) on

10. Print lope

 
 
 
 
 
Vieë this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mabel & Roëe Beauty Studio (@mabelandroëe) on

MOS I HUMBISNI