Instagramming

Pra, Stresi dhe Keisi janë zyrtarisht bashkë!

Shkruar nga Anabel

16 Shkurt 2020

Pra, Stresi dhe Keisi janë zyrtarisht bashkë!

Pas fotos romantike që Stresi postoi ditën e lindjes së Keisit, gjëra të reja dolën në horizont. Dita e Shën Valentinit e bëri nostalgjike Keisin , e cila postoi këto foto në Instastory.

"Kthim në një Shën Valentin të vërtetë!"- shkruante ajo poshtë fotos dhe bazuar në data, përkonte me periudhën e artë mes saj dhe reperit.

Pra, Stresi dhe Keisi janë zyrtarisht bashkë!

Prisni sepse ka akoma. Një tjetër detaj shumë i rëndësishëm që thotë me zë të lartë se ka një rikthim në ajër, ishte një tjetër Story e Keisit.

Pra, Stresi dhe Keisi janë zyrtarisht bashkë!

Ç'kërkonte ajo mes fustanesh nusërie?! Mbi të gjitha, ç'do të thotë kur shkruan: "Mendoj se e gjetëm të duhurin?!"

Mendimi i parë është një dasmë në horizont! Nëse doni edhe më, ju tregojmë ne.

Pra, Stresi dhe Keisi janë zyrtarisht bashkë!

Pak minuta më parë, Keisi postoi bashkëpunimin më të ri të reperit dhe vendosi link-un e këngës së tij, për ta dëgjuar të gjithë ne. Zyrtarisht, Keisi u kthye sërish në pozicionin e fanset së zjarrtë të reperit dhe të dashurës së tij të zemrës. 

MOS I HUMBISNI