Top List

20 tatuazhet më jo origjinalë në botë

Shkruar nga Anabel

15 Shkurt 2020

20 tatuazhet më jo origjinalë në botë

Në Reddit, një njeri i shqetësuar pyeti gjithë tatuatorët e mundshëm mbi tatuazhet që u kërkojnë më shpesh. Rezultat i përgjigjeve është kjo listë. Kur të thoni herë tjetër me vete “Kam një ide të paparë,” rilexojeni.

1. Infiniti, infiniti me datë, infiniti me pupël

2. Simboli i Dhuratave të Vdekjes nga Harry Potter

20 tatuazhet më jo origjinalë në botë

3. Spiranca

4. Tigër, luan, panterë me kurorë në kokë

20 tatuazhet më jo origjinalë në botë

5. Pasazhe nga Bibla

6. Hënë ose diell

7. Pemë palme

8. Paragrafë në latinisht

9. Koordinata gjeografike

20 tatuazhet më jo origjinalë në botë

10. Rrahje zemre

20 tatuazhet më jo origjinalë në botë

11. Kafka

12. Mandala

20 tatuazhet më jo origjinalë në botë

13. Mustaqe në gishtin tregues

14. Numra romakë

15. Shenja horoskopi

16. Shigjeta

20 tatuazhet më jo origjinalë në botë

17. Kapësi i ëndrrave

20 tatuazhet më jo origjinalë në botë

18. Tribalet

20 tatuazhet më jo origjinalë në botë

Dhe së fundi

19. Skënderbeu

20. Shqiponja

20 tatuazhet më jo origjinalë në botë

MOS I HUMBISNI