Vip Vanity

Pyetje, ku janë sqetullat e Selena Gomez?

Shkruar nga Anabel

15 Shkurt 2020

Pyetje, ku janë sqetullat e Selena Gomez?

Fotografët rreth e rrotull botës janë zakonisht fajtorë për krimet në vijim: dobësimin e grave me Photoshop, eleminimin e çdo rrudhe dhe për çudi, shfarosjen e sqetullave. Synimet pas dy të parave kanë kuptim. Si shoqëri, kemi vendosur që kush është i dobët duket mirë. Po ashtu edhe me rrudhat. Kush duket më shumë se 23 vjeç, duhet rinuar. Në rregull, mirë. Po me sqetullat ç’kanë?

Selena Gomez, një nga gratë më të bukura në botë, postoi disa foto nga videoja e fundit muzikore.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on

Dhe po ta shihni për më shumë se 5 sekonda, do të kuptoni që diçka mungon. Pse nga gjoksi kalojmë direkt në krahë? Është e qartë që në Photoshop nuk vlejnë dhe aq rregullat bazë të atonomisë, por të gjithë kanë sqetulla! Edhe të famshmit! Shërbejnë për të lidhur krahët me trupin.

Për ata që mendojnë se lëmueshmëria e dyshimtë e sqetullave të Selena-s është pasojë e depilimit me laser, laseri nuk të heq dhe rrudhat, folikulat, diskolorimin apo gjithë sqetullën.

Dhe Selena ka rënë pre e këtij editimi disa herë, në ca raste më shumë se në të tjerët.

Për shembull, këtu duket sikur ka sqetulla, por prapë, këndi është i çuditshëm.

Pyetje, ku janë sqetullat e Selena Gomez?

Kjo është pak më mirë.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on

Ndërsa këtu s’ka sqetulla sërish.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on

Na u desh të gërrmonim deri në 2015-n për të gjetur një sqetull normale.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on

Ja pra. Selena Gomez ka sqetulla, si një njeri normal.

Pyetje, ku janë sqetullat e Selena Gomez?

Përshtatur nga Betches

MOS I HUMBISNI