Make-Up

Dea Mishel është shpëtimi ynë për ne që s’dimë të lyhemi si profesioniste

Shkruar nga Anabel

15 Shkurt 2020

Dea Mishel është shpëtimi ynë për ne që

“Jam përpjekur shumë që t’ju sjell diçka sa më të lehtë për t’u riprodhuar, por që të jep pamjen e një grimi profesional,” shkruan Dea Mishel në videon e re në kanalin e saj në YouTube. Dea përqëndrohet në mënyrë të detajuar te grimi i syve.

Shkurtimisht:

1. Fillimisht Dea vendos korrektorin.
2. Më pas vendos pak pudër në pjesën poshtë syrit për ta pasur më të lehtë pastrimin e grimcave të toneve.
3. Vendos ngjyrën bazë.
4. Pas ngjyrës bazë, aplikon një tjetër nuancë, këtë herë pak më të fortë. Sfumon mjaftueshëm sa ngjyrat të lidhen mirë me njëra-tjetrën.
5. Në vijim, aplikon në zonën afër rrënjëve të qerpikëve një nuancë tjetër.
6. Sfumo, sfumo, sfumo.

Për të tjera detaje dhe disa "hile" të vockla, ndiqni videon hap pas hapi.

MOS I HUMBISNI