Dating

7 pyetje për veten, para se ti shkruani ish-it sot!

Shkruar nga Anabel

14 Shkurt 2020

7 pyetje për veten, para se ti shkruani ish-it sot!

Shanset që Shën Valentini të na bëjë emocionalë dhe shumë impulsivë janë të larta. Kjo do të thotë se jemi shumë afër për t'ja bërë "SEND" një mesazh atij, ish-it që dukshëm s'e ke harruar akoma. Nostalgjia, malli, apo thjesht inercia për të shkëmbyer ca mesazhe zemre. Para se ta bëni, bëjini vetes pyetjet më poshtë dhe pastaj veproni.

1. A duhet ta bëj un-block për t'i çuar këtë?!

Ah, nëse përgjigja është po, për të mirën e të gjithëve, lëre ashtu siç është. Block!

2. Po sikur ai/ajo të më ketë bërë block dhe unë s'e di?!

Nëse ky mendim kalon nëpër mendjen tënde, atëherë lerë. Gjërat duket se kanë shkuar mjaftueshëm hidhur sa për t'u bllokuar, kështu që Shën Valentini s'ndryshon gjë.

3. A po dalin me dikë tjetër?

Bëjani mirë këtë pyetje vetes dhe imagjinoni vetëm një skenë. Ai dhe ajo duke ngrënë darkë. Vjen mesazhi yt, ai nxjerr telefonin me stil, e fshin pa dhënë veten dhe të bën block. Uhh!

4. Po unë, a kam diçka të re në jetën time?!

Pyete mirë veten.

5. A kam dëshirë t'i flas unë atij 364 ditët e tjera të vitit?

6.Po shoqja ime ç'do mendonte nëse unë i them çfarë po bëj?

Merre në telefon, pyete dhe dëgjoje! Eshtë e vetmja që mund të të shpëtojë nga ndonjë budallallëk.

7. A s'e kisha harruar unë atë?

MOS I HUMBISNI