Original

Elvana shkoi në Islandë, ne do shkojmë në Islandë

Shkruar nga Anabel

14 Shkurt 2020

Elvana shkoi në Islandë, ne do shkojmë në Islandë

Elvana Gjata është të paktën në ditën e dhjetë të pushimeve në Islandë. E nisi me foto të denja për poster në Rekjavik;

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elvana Gjata (@elvanagjataaaa) on

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elvana Gjata (@elvanagjataaaa) on

Vijoi me xhiro me motorra bore;

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elvana Gjata (@elvanagjataaaa) on

Dhe goditjen e fundit e dha me banjat termale diku në shtetin më verior të Europës.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elvana Gjata (@elvanagjataaaa) on

Kaq ishte. Pas Maldiveve, Bora Borës, Tajlandës e plazhi të kristaltë pas plazhi të kristaltë, doni ju që na u mërzitën vende që s’i kishim parë kurrë. Islanda ngjan dhe është ndryshe. Siç thonë vizitorët: “Ca vende ngjajnë si Montana në Amerikë, disa si krateret e hënës. Shumica e vendeve në Islandë s’ngjasojnë me asgjë tjetër në botë. Do t’ju mbarojnë superlativat kur të tentoni ta përshkruani.”

Nëse merrni guximin dhe planifikoni një udhëtim në Islandë, ja çfarë duhet të vizitoni patjetër.

10. Gadishulli Snaefellsnes

Elvana shkoi në Islandë, ne do shkojmë në Islandë

Elvana shkoi në Islandë, ne do shkojmë në Islandë

Elvana shkoi në Islandë, ne do shkojmë në Islandë

9. Plazhet e Jugut

Elvana shkoi në Islandë, ne do shkojmë në Islandë

Elvana shkoi në Islandë, ne do shkojmë në Islandë

Elvana shkoi në Islandë, ne do shkojmë në Islandë

Elvana shkoi në Islandë, ne do shkojmë në Islandë

Elvana shkoi në Islandë, ne do shkojmë në Islandë

8. Banjat termale të Blue Lagoon

Elvana shkoi në Islandë, ne do shkojmë në Islandë

Elvana shkoi në Islandë, ne do shkojmë në Islandë

7. Balenat në Husavik

Elvana shkoi në Islandë, ne do shkojmë në Islandë

Elvana shkoi në Islandë, ne do shkojmë në Islandë

6. Rezervat Natyrore të Hornstrandir

Elvana shkoi në Islandë, ne do shkojmë në Islandë

Elvana shkoi në Islandë, ne do shkojmë në Islandë

5. Peizazhet e Eastfjords

Elvana shkoi në Islandë, ne do shkojmë në Islandë

Elvana shkoi në Islandë, ne do shkojmë në Islandë

Elvana shkoi në Islandë, ne do shkojmë në Islandë

4. Rrethi i Artë: Parku Kombëtar Thingvellir, Zona Gjeotermale Geysir dhe ujëvara Gullfoss

Elvana shkoi në Islandë, ne do shkojmë në Islandë

Elvana shkoi në Islandë, ne do shkojmë në Islandë

Elvana shkoi në Islandë, ne do shkojmë në Islandë

Elvana shkoi në Islandë, ne do shkojmë në Islandë

3. Kanioni Asbyrgi

Elvana shkoi në Islandë, ne do shkojmë në Islandë

Elvana shkoi në Islandë, ne do shkojmë në Islandë

2. Rezerva Natyrore Skaftafell

Elvana shkoi në Islandë, ne do shkojmë në Islandë

Elvana shkoi në Islandë, ne do shkojmë në Islandë

1. Zona Gjeotermale e Liqenit Myvatn

Elvana shkoi në Islandë, ne do shkojmë në Islandë

Elvana shkoi në Islandë, ne do shkojmë në Islandë

Elvana shkoi në Islandë, ne do shkojmë në Islandë

MOS I HUMBISNI