Social Buzz

Ka vetëm 3 tipare fizike që fiksojnë njerëzit!

Shkruar nga Anabel

13 Shkurt 2020

Ka vetëm 3 tipare fizike që fiksojnë njerëzit!

E bukura është koncept i gjerë dhe relativ për këdo. Çfarë është e bukur për dikë, s'është tërheqëse për syrin e një tjetri, por gjithsesi bazuar në studime të ndryshme është arritur në përfundimin se ka disa veçori fizike të njeriut që konsiderohen tërheqëse në mënyrë universale.

Cilët janë këto të treja?

Ka vetëm 3 tipare fizike që fiksojnë njerëzit!

Forma e trupit!

Kur vjen fjala tek forma e trupit, sikurse përmendëm më sipër vlerësohen tipare që tregojnë shëndet të mirë për të mbajtur një fëmijë. Gratë me vithe më të gjera se beli konsiderohen më tërheqëse kurse burrat me kockë të fortë dhe nofull të gjerë shikohen si më joshës.

Ka vetëm 3 tipare fizike që fiksojnë njerëzit!

Ngjyra e flokëve!

 Brunet konsiderohen përgjithësisht si më tërheqëse, por floku bjond simbolizon rininë dhe gjallërinë, gjëra që përpunohen nga pavetëdija kur joshemi nga dikush.

Ka vetëm 3 tipare fizike që fiksojnë njerëzit!

Gjatësia e gishtit!

Studimet sygjerojnë se sa më i gjatë të jetë gishti i mesit në krahasim me gishtin tregues, aq më shumë prani testosteroni ka. Besojeni ose jo, një burrë me gishtin e mesit shumë të gjatë shikohet si më tërheqës.

Burimi: The Telegraph

MOS I HUMBISNI