Sex

8 pozicione seksi perfekte për Shën Valentin

Shkruar nga Anabel

12 Shkurt 2020

8 pozicione seksi perfekte për Shën Valentin

Mund të bëni shumë gjëra për Shën Valentin. Mund të rrini në divan gjithë ditën, mund të shkoni për darkë,  mund të mos bëni absolutisht asgjë. Nëse jeni të lidhur ama, shanset janë të larta që dita do të mbarojë me seks.

Me këtë rast, provoni diçka të re dhe interesante si puna e këtyre pozicioneve.

Oktapodi

8 pozicione seksi perfekte për Shën Valentin

Bambuja e ndarë

8 pozicione seksi perfekte për Shën Valentin

Poltroni

8 pozicione seksi perfekte për Shën Valentin

Doggy i modifikuar

8 pozicione seksi perfekte për Shën Valentin

Cowgirl

8 pozicione seksi perfekte për Shën Valentin

Gjunjëzimi

8 pozicione seksi perfekte për Shën Valentin

Ulja mbi fytyrë

8 pozicione seksi perfekte për Shën Valentin

Grafikat nga Refinery29

MOS I HUMBISNI