QUIZ

Quiz: A e gjejmë dot nga jeni me origjinë?

Shkruar nga Anabel

8 Shkurt 2020

Quiz: A e gjejmë dot nga jeni me origjinë?

Sqarim: Duke qenë se është e pamundur të listojmë gjithë qytetet e Shqipërisë, ju themi se dhe qytetet fqinjë me rezultatin quhen. Provojeni një herë, s'i dihet!

 

MOS I HUMBISNI