Shtepia VIP

Niseni ditën duke parë dhomën e North-it, 6-vjeç!

Shkruar nga Anabel

6 Shkurt 2020

Niseni ditën duke parë dhomën e North-it, 6-vjeç!

Ju mendoni se keni parë gjithçka nga shtëpia e Kim Kardashian dhe Kanye West, por thjesht mendoni! Ajo hapësirë e bardhë, e paqtë dhe aq minimaliste nuk është gjithçka që duhet të shihni për të shlodhur sytë.

Niseni ditën duke parë dhomën e North-it, 6-vjeç!

Sado e pamundur të duket në sipërfaqe, brenda asaj shtëpie jetojnë 4 fëmijë dhe kanë secili dhomat e tyre. E dimë që i prisni të mëdha, boshe, të bardha dhe shumë minimaliste, por jo.

Niseni ditën duke parë dhomën e North-it, 6-vjeç!

Niseni ditën duke parë dhomën e North-it, 6-vjeç!

Dhoma e North-it përshembull, është ekstra! Nga të gjithë këndët e shtëpisë, dhoma e vogëlushes nuk ishte brenda intervistës së Architectural Digest, kështu që Kim e postoi në llogarinë e saj të Twitter-it.

Niseni ditën duke parë dhomën e North-it, 6-vjeç!

Praktikisht, 6-vjeçarja jeton brenda një bote rozë!

Niseni ditën duke parë dhomën e North-it, 6-vjeç!

Shtrati i saj në formë fluture është rozë, dollapi, tapetet, pasqyra dhe gjithçka tjetër janë rozë! Madje, nëse ju shpëtoi edhe furçat e make up-it të vogëlushes janë rozë! 

Niseni ditën duke parë dhomën e North-it, 6-vjeç!

Aq rozë sa Paris Hilton do të ishte krenare! Duke njohur North-in dhe stilin e saj të veçantë, e dimë që ky dizajn është sigurisht ideja e saj! 

Çfarë problemi nuk zgjidhet nëse futesh atje brenda?!

MOS I HUMBISNI