Shtepia VIP

Merrni frymë thellë dhe hyni në shtëpinë e Kim dhe Kanye

Shkruar nga Anabel

3 Shkurt 2020

Merrni frymë thellë dhe hyni në shtëpinë e Kim dhe

Shtëpia e Kim Kardashian dhe Kanye West ka nam të keq. Të gjithë mendojnë se është shumë bosh, e frikshme, si spital a manastir. Epo, fajin e paskan pasur fotot e këqija.

Çifti i hapi dyert Architectural Digest që realizoi fotot e mëposhtme dhe na bindi njëherë e mirë se shtëpitë minimaliste nuk janë të frikshme, por paqësore.

Merrni frymë thellë dhe hyni në shtëpinë e Kim dhe

Merrni frymë thellë dhe hyni në shtëpinë e Kim dhe

Merrni frymë thellë dhe hyni në shtëpinë e Kim dhe

Merrni frymë thellë dhe hyni në shtëpinë e Kim dhe

Merrni frymë thellë dhe hyni në shtëpinë e Kim dhe

Merrni frymë thellë dhe hyni në shtëpinë e Kim dhe

Merrni frymë thellë dhe hyni në shtëpinë e Kim dhe

Merrni frymë thellë dhe hyni në shtëpinë e Kim dhe

Merrni frymë thellë dhe hyni në shtëpinë e Kim dhe