Top List

Tortat shqiptare s’do të jenë më kurrë njësoj pas këtij artikulli

Shkruar nga Anabel

27 Janar 2020

Tortat shqiptare s’do të jenë më kurrë njësoj pas

Në shumicën dërrmuese të rasteve, tortat blihen për të festuar një ditëlindje. Dhe po në shumicën dërrmuese të këtyre blerjeve, torta është dhuratë nga dikush tjetër për atë që feston. Kështu lindën shkrimet “Gëzuar ditëlindjen” apo “Edhe 100” mbi kremin e çokollatën. Ca njerëz ama e morën më seriozisht se ç’duhet dhe të tjerë s’e morën seriozisht fare dhurimin e tortës.

1. Lopë me përkëdheli

Tortat shqiptare s’do të jenë më kurrë njësoj pas

2. Torta e rradhës: Urime Green Card

Tortat shqiptare s’do të jenë më kurrë njësoj pas

3. Çfarë?

Tortat shqiptare s’do të jenë më kurrë njësoj pas

4. Art

Tortat shqiptare s’do të jenë më kurrë njësoj pas

5. Urime menagjer

Tortat shqiptare s’do të jenë më kurrë njësoj pas

6.*emoji me duar që luten*

Tortat shqiptare s’do të jenë më kurrë njësoj pas

7. Kush ka vajza botën ka

Tortat shqiptare s’do të jenë më kurrë njësoj pas

8. Urime patent shofe :)

Tortat shqiptare s’do të jenë më kurrë njësoj pas

9. Edhe 100 gjoba?

Tortat shqiptare s’do të jenë më kurrë njësoj pas

10. Amen

Tortat shqiptare s’do të jenë më kurrë njësoj pas

11. Qazim, 0.49 nikotinë

Tortat shqiptare s’do të jenë më kurrë njësoj pas

12. Çfarë?

Tortat shqiptare s’do të jenë më kurrë njësoj pas

13. Dhe ëmbëlsira për në fund

Tortat shqiptare s’do të jenë më kurrë njësoj pas

Fotot janë dërguar në profilin e Edona Vatocit (@_ktrr_) nga ndjekës të ndryshëm.

MOS I HUMBISNI