Showbiz dhe TV

Martohen Klea Huta dhe Elgit Doda

Shkruar nga Anabel

26 Janar 2020

Martohen Klea Huta dhe Elgit Doda

Klea Huta dhe Elgit Doda janë zyrtarisht burrë e grua. Përmes disa postimeve në Instagram, ata deklaruan se i kanë thënë “po” njëri-tjetrit.

Martohen Klea Huta dhe Elgit Doda
Photo Courtesy/@anjezadyrmishiofficial

Është ende e paqartë se kur ndodhi ceremonia, por nisur nga fotot, u mbajt në shkretëtirën Agafay, Marrakesh, Marok.

Martohen Klea Huta dhe Elgit Doda
Photo Courtesy/@anjezadyrmishiofficial

“Unë thashë po,” shkruan Elgiti me humor. “Faleminderit që ekziston.”

Martohen Klea Huta dhe Elgit Doda
Photo Courtesy/@anjezadyrmishiofficial

Për fustanin me perla të Kleas u kujdes Geraldina Sposa, ndërsa për kostumin e zi klasit të Elgitit Joni Peci.

Martohen Klea Huta dhe Elgit Doda
Photo Courtesy/@anjezadyrmishiofficial
Martohen Klea Huta dhe Elgit Doda
Photo Courtesy/@anjezadyrmishiofficial

Klea dhe Elgiti përfliten se janë në pritje të fëmijës së parë, megjithatë kanë vendosur të mos komentojnë.

MOS I HUMBISNI