Spirituality

7 pyetjet që nuk duhet t’ja bëni kurrë fallxhores

Shkruar nga Anabel

23 Janar 2020

7 pyetjet që nuk duhet t’ja bëni kurrë fallxhores

Në një artikull të publikuar në Well + Good, dikush, që lexon letrat tarot, përpiloi një listë me shtatë pyetjet të cilat nuk duhet t’ja bëni kurrë fallxhores...ose të paktën dikujt që lexon letrat tarot.

1 – Pyetjet për të cilat thellë-thellë nuk doni të dini përgjigjet

Sado e çuditshme të duket, është mirë që kur lexoni letrat tarot të shmangni pyetjet, për të cilat nuk jeni gati të dëgjoni përgjigjet. Kjo për faktin e vetëm se përgjigjja mund t’ju “sjellë” disa mesazhe, për të cilat nuk jeni mjaftueshëm të gatshëm për t’i përballuar.

2 – Pyetjet që kanë përgjigje

Për disa persona, intuita nuk gabon kurrë. Ndonjëherë, njerëzit nuk dëgjojnë zërin e brendshëm, por priren të pyesin të tjerët.

3 – Kur do të vdisni

Mund të jetë një karakteristikë e natyrës njerëzore që kërkon të dijë se kur do të vdesë, por letrat tarot nuk mund t’ju tregojnë se kur do të vdisni.

4 – Pyetje për njerëzit e tjerë

Nëse pyetja i referohet marrëdhënies tuaj dhe personit në fjalë, gjithçka është në rregull, por nëse pyetja lidhet me jetën personale të tij/saj, atëherë nuk duhet bërë.

5 – Pyetjet mjekësore

Letrat tarot nuk janë mjekë. Pra, pyetjet specifike mbi sëmundjet ose diagnozat e ndryshme duhet t’i bëni te mjekët specialistë.

6 – Pyetje të mbyllura (pra që kanë përgjigje “Po” ose “Jo”)

Letrat tarot, për ata që besojnë, janë një mënyrë e mirë për t’u orientuar në lidhje me çështje të rëndësishme si familja, karriera, suksesi etj., por nuk janë ato që bëjnë zgjedhjen përfundimtare.

7 – Pyetje për parashikimin e të ardhmes

Ndryshe nga çfarë mendohet, letrat tarot nuk janë tregues i së ardhmes. Ato konsiderohen si “pasqyrë e nënvetëdijes” që mbledh ndjenjat dhe përjetimet.

MOS I HUMBISNI