KESHILLA PER BLERJET TUAJA
Social Buzz

Njerëzit tregojnë ç'ndjesi shijon më shumë se seksi

Shkruar nga Anabel

17 Janar 2020

Njerëzit tregojnë ç'ndjesi shijon më shumë se

Padyshim që seksi është fantastik, por njerëzit kanë provuar që ka ca gjëra të tjera, që na bëjnë të ndihemi edhe më mirë. Cilat janë ato? Fillojmë:

1. Jastëkë dhe çarçafë të sapolarë! 

Të qëndrosh në një shtrat të pastër kur je i vdekur nga lodhja dhe s'të bëhet të ngrihesh më kurrë. Ç'ndjesi!

2. Ajo dita e papritur pushim!

Ti çohesh dhe nis të bëhesh gati gjithë përtesë për në punë, pastaj merr një mesazh që të thotë se je pushim!

3.Anullimi i planeve në moment të fundit

Ka ndjesi më të keqe?!

4. Kur po vdes të shkosh në tualet dhe më në fund shkon...

Oh, si prite kaq gjatë?!

5. Heqja e reçipetave pas një dite të gjatë

E keni provuar lirinë e vërtet?

6. Shokët, ata të vërtetët!

Të dalësh për t'u argëtuar me dikë që kënaqësh dhe të lejon të jesh 100% vetja, pa analiza dhe gjeste të shtirura.

Burimi:BuzzFeed

MOS I HUMBISNI