Keshilla Arredimi

Këto gjëra duhet t’i hiqni një orë e më parë nga shtëpia

Shkruar nga Anabel

17 Janar 2020

Këto gjëra duhet t’i hiqni një orë e më parë

Trendet e dekorimit të shtëpive vijnë dhe ikin, por ca gjëra thjesht nuk funksionojnë më.

1. Jastëkët që janë një ngjyrë me divanin

Këto gjëra duhet t’i hiqni një orë e më parë

Mund të luani me ngjyra, tekstura dhe motive të ndryshme që kanë ngjashmëri me materialin e divanin. E bën më interesante dhomën dhe i jep më shumë jetë.

2. Dritat e forta e të bardha

Këto gjëra duhet t’i hiqni një orë e më parë

Sidomos nëse keni abazhurë rreth e rrotull shtëpisë, hiqni dorë nga dritat e forta dhe të bardha që i japin shtëpisë pamjen e një klinike dentare. Zëvendësojini me drita të ngrohta që të japin idenë e qirinjve dhe zjarrit.

3. Perdet e rënda

Këto gjëra duhet t’i hiqni një orë e më parë

Perdet e rënda, siç nënkupton mbiemri, rëndojnë ambientin dhe e bëjnë të duket i trishtë. Zëvendësojini me materiale të lehta dhe ngjyra të ngrohta.

4. Tapetet që janë shumë të vegjël për dhomën

Këto gjëra duhet t’i hiqni një orë e më parë

S’ka rëndësi sa i bukur është tapeti. Nëse është shumë i vogël për dhomën, duhet hequr qafe. Një tapet i vogël e bën dhomën të duket e lirë.

5. Setet e divanëve dhe kolltuqeve

Këto gjëra duhet t’i hiqni një orë e më parë

Setet e kombinuara të divaneve dhe kolltuqeve i përkasin të kaluarës thjesht sepse e bëjnë dhomën të duket si foto katalogu. Nëse keni një divan dysh, zëvendësojeni me dy poltrona të këndshme.

Përshatur nga Insider

 

MOS I HUMBISNI