Flokët

E shpallim aktoren mjeshtre të flokëve të kapur

Shkruar nga Anabel

16 Janar 2020

E shpallim aktoren mjeshtre të flokëve të kapur

Ka plot çifte në zë për momentin: Priyanka Chopra dhe Nick Jonas, Timothee Chalamet dhe Lily Rose-Depp dhe J-Lo dhe Arod. Le të shtojmë një dyshe tjetër në këtë listë. Aktorja e nominuar për Oscar, Florence Pugh dhe stilisti i saj i flokëve Peter Lux.

Flokët e Florence janë gjithmonë një surprizë, art mbi kokë, modele të komplikuara që i ruan për ditën e dasmës apo për atë darkën e rëndësishme që ke.

Në vijim, gjashtë prova të pakontestueshme pse Florence Pugh ka flokët dhe modelet më zilepsëse sot për sot.

E shpallim aktoren mjeshtre të flokëve të kapur

E shpallim aktoren mjeshtre të flokëve të kapur

E shpallim aktoren mjeshtre të flokëve të kapur

E shpallim aktoren mjeshtre të flokëve të kapur

E shpallim aktoren mjeshtre të flokëve të kapur

E shpallim aktoren mjeshtre të flokëve të kapur

MOS I HUMBISNI