Martesa

Si është vërtet të jesh i martuar, nga 15 njerëz të martuar

Shkruar nga Anabel

15 Janar 2020

Si është vërtet të jesh i martuar, nga 15 njerëz

1. “Im shoq erdhi nga palestra dhe u shtri të flinte mbi çarçafë të freskët, të sapolarë. Fare mirë mund të më kishte kërkuar divorcin.”

2. “Im shoq që zihet me mua mbi faktin që mua më pëlqen shumë të zihem. Ky është themeli i martesës sonë.”

3. “Jam me grip dhe jam shumë keq, por gruaja ka një burrë me grip dhe ajo është më keq se unë.”

4. “Unë nuk i them burrit çfarë duhet të bëjë. Thjesht ia përmend 300 herë me shpresën se do e kuptojë vetë. Deri më sot, kjo strategji s’ka funksionuar një herë të vetme.”

5. “Bashkëshorti më surprizoi me një takim romantik për të festuar përvjetorin tonë. M’u kujtua burri me të cilin rashë në dashuri. Kur shkuam në kinema, mësuam që filmi po jepej në një tjetër kinema, në një tjetër orar. M’u kujtua burri me të cilin u martova.”

6. “Martesa është si makina. Kur prishet, s’ia ke idenë çfarë duhet të bësh.”

7.  “Çfarë i them unë burrit: Le të shohim televizor në divan. Çfarë dëgjon ai: Le të bëjmë seks pas 15 minutash.”

8. “Im shoq erdhi në shtëpi pas gjashtë ditësh larg dhe takoi menjëherë qenin. Ja si është të jesh e martuar prej 20 vitesh.”

9. “Gruaja: Bën dot një gjë për mua?

Unë: Sigurisht.

Gruaja: E bën dot pa u ankuar?

Unë: Po i them dikujt tjetër.”

10. “Burri erdhi në shtëpi me njollë pice në jakë, por pa picë me vete. Tani e di si është të të tradhtojnë.”

11. “Vjehrra: Duhet t’i mësosh që të vegjël që të pastrojnë rrëmujën e tyre.

Unë: *Shoh burrin që heq çorapet dhe i lë në mes të kuzhinës.*”

12. “Jo do të thotë jo, i rikujtoj unë gruas sime që s’po i shqit sytë puçrrës në shpatull.”

13. “Unë: Kam menduar për ty gjithë ditën.

Burri: Çfarë?

Unë: Hiç.

Burri: Po i flisje krevatit?

Unë: Ndoshta.”

14. “Çelësi i një martese të suksesshme është t’i kuptoni mënyrat se si shprehni dashurinë. Unë dua të ma shprehin me fjalë, gruaja ime do t’ia shpreh me petulla me çokollatë.”

15. “Martesa është 50% gruaja që të bërtet pse s’bën punë dhe 50% gruaja që të bërtet pse i prishe bluzën kur vure rrobat në lavatriçe.”

Përshtatur nga BuzzFeed