Shopping now!

Çfarë rrobash të blesh nëse vishesh thjesht

Shkruar nga Anabel

8 Janar 2020

Çfarë rrobash të blesh nëse vishesh thjesht

Zakonisht, vesh xhinse të zeza, një bluzë të thjeshtë ose një golf dhe një xhaketë. Thuajse çdo ditë të javës vesh një kombinim të tillë, por me rroba të ndryshme. Edhe pse s’kam ndërmend të heq dorë kurrë nga këto veshje, më pëlqen të përfshij trende të reja që e bëjnë look-un të duket aktual dhe që shkojnë me gjithçka.

Për fat të mirë, moda është orientuar drejt veshjeve të thjeshta, por që bien në sy. Më poshtë gjeni çfarë kam në plan t’i shtoj garderobës sime bazike. Ndoshta gjeni dhe ju diçka.

Xhinse me kopsa

Çfarë rrobash të blesh nëse vishesh thjesht

Xhaketë e lirshme

Çfarë rrobash të blesh nëse vishesh thjesht

Pulovër me kopsa

Çfarë rrobash të blesh nëse vishesh thjesht

Sliponsa

Çfarë rrobash të blesh nëse vishesh thjesht

Xhaketë e madhe lëkure

Çfarë rrobash të blesh nëse vishesh thjesht

Pardesy

Çfarë rrobash të blesh nëse vishesh thjesht

Nga Bobby Schuessler për Who What Wear

MOS I HUMBISNI