Real Estate

Sa kushton qiraja e një apartamenti normal në Londër, Romë, Berlin etj.

Shkruar nga Anabel

27 Dhjetor 2019

Sa kushton qiraja e një apartamenti normal në Londër, Romë,

1. Londër, Angli – 98 mijë lekë*

Sa kushton qiraja e një apartamenti normal në Londër, Romë,

Apartamenti është studio, që do të thotë është thjesht një dhomë. Ndodhet në Islington. Qiraja përfshin taksën e këshillit, Wi-Fi dhe ujin.

2. Paris, Francë – 84 mijë lekë

Sa kushton qiraja e një apartamenti normal në Londër, Romë,

Apartament studio në Gros-Caillou. Ndodhet shumë pranë kullës Eiffel.

3. Kopenhagen, Danimarkë – 74 mijë lekë

Sa kushton qiraja e një apartamenti normal në Londër, Romë,

Apartamenti ka një dhomë gjumi dhe ndodhet në qendër të qytetit. Gazi, elektriciteti, uji përfshihet në qira.

4. Lisbonë, Portugali – 99 mijë lekë

Sa kushton qiraja e një apartamenti normal në Londër, Romë,

Apartamenti ka dy dhoma gjumi dhe dy banja. Ndodhet në Graça.

5. Amsterdam, Hollandë – 100 mijë lekë

Sa kushton qiraja e një apartamenti normal në Londër, Romë,

Shtëpia me vendndodhje në Amsterdam-Zuidoost ka dy dhoma gjumi dhe një oborr të vogël.

6. Romë, Itali – 100 mijë lekë

Sa kushton qiraja e një apartamenti normal në Londër, Romë,

Me vendndodhje në Municipio III, apartamenti ka vetëm një dhomë gjumi.

7. Dublin, Irlandë – 103 mijë lekë

Sa kushton qiraja e një apartamenti normal në Londër, Romë,

Apartament studio në Phibsborough.

8. Vjenë, Austri – 96 mijë lekë

Sa kushton qiraja e një apartamenti normal në Londër, Romë,

Apartament i mobiluar në Favoriten me një dhomë gjumi.

9. Pragë, Republika Çeke – 99 mijë lekë

Sa kushton qiraja e një apartamenti normal në Londër, Romë,

Apartament studio në praha 5 me pamje nga lumi Vltava.

10. Bruksel, Belgjikë – 99 mijë lekë

Sa kushton qiraja e një apartamenti normal në Londër, Romë,

Një dhomë gjumi në Etterbeek.

11. Helsinki, Finlandë – 96 mijë lekë

Sa kushton qiraja e një apartamenti normal në Londër, Romë,

Apartament studio në Apllila, i pamobiluar.

12. Madrid, Spanjë – 99 mijë lekë

Sa kushton qiraja e një apartamenti normal në Londër, Romë,

Një dhomë gjumi në Arguelles. Ka lavastovilje.

13. Luksemburh, Luksemburg – 92 mijë lekë

Sa kushton qiraja e një apartamenti normal në Londër, Romë,

Apartament studio me oborr në Limpertsberg.

14. Rekjavik, Islandë – 89 mijë lekë

Sa kushton qiraja e një apartamenti normal në Londër, Romë,

Dy dhoma gjumi në The Old Harbour. Dy minuta larg qendrës së qytetit.

15. Berlin, Gjermani – 97 mijë lekë

Sa kushton qiraja e një apartamenti normal në Londër, Romë,

Një dhomë gjumi në Danenstrasse.

*Çmimet janë në lekë të reja. Përshtatur nga BuzzFeed.

MOS I HUMBISNI